Коди доступу до classroom

Освітній процес у 2024 – 2025 навчальному році розпочати в онлайн та дистанційному форматі за допомогою різних інструментів (електронної пошти; вебсторінки й сайти; хмарні сервіси; віртуальні класні кімнати; online спілкування (Viber, Skype, ZOOM, WhatsApp, Google Hangouts); блогів; форумів; чатів; відеоуроків; веб-сервісів; електронних, інтерактивних, мультимедійних підручників, посібників; віртуальних екскурсій; гіпермаркетних знань (сторінками Вікіпедії); тесторіумів (OnlineTest Pad), відео конференцій та ін.

Дистанційне навчання для професії:

Група 1-2

Група 1-2
Українська мова 5xs7kwp
Українська література 5xs7kwp
Іноземна мова wmua7bh
Історія України 3osdhe3
Всесвітня історія 3osdhe3
Громадянська освіта i3ymq7q
Математика txrok2a
Захист України endnj5k
Фізика і астрономія er3lxih
Біологія і екологія id7uvki
Хімія zzfpm2b
Інформатика y5oudtx
Фізична культура dk4nkjk
Основи трудового законодавства wh7s43u
Основи енергоефективності r22zl5c
Інформаційні технології e2q5dp3
Професійна етика та основи психології mmoewho
Іноземна мова за професійним спрямування abqrfhz
Облік, калькуляція та звітність 2z62wdo
Організація виробництва та обслуговування yzwgwgm
Технологія приготування їжі 64xbtbs
Устаткування підприємств харчування hjisuaw
Гігієна, санітарія виробництва та основи НАССР kigcyzz
Охорона праці ixwkiq3
Виробниче навчання 5e7dhob
Виховна година yvva6om

Дистанційне навчання для професії:

Група 1-4

Інформаційні технології ovn2pum
Основи правових знань 6l3rbfv
Основи галузевої економіки та підприємництва 6lyl42q
Основи енергоефективності d7bdyna
Фізична культура srvjqbm
Технологія приготування їжі 2ybka3s
Устаткування підприємств харчування foektpb
Гігієна та санітарія виробництва uml5lir
Фізіологія харчування 2zdloj6
Організація виробництва та обслуговування gyv5bvd
Облік, калькуляція і звітність 6lyl42q
Англійська мова за професійним спрямуванням d24hbco
Професійна етика та основи психології crmyx7q
Охорона праці v26oyum
Основи підприємництва 6lyl42q
Виробниче навчання 47gmx3z
Консультації до творчої роботи w2gmruj
Виховні години w2gmruj

Дистанційне навчання для професії:

Група 2-2

Українська мова та література xmaaole
Іноземна мова kpvxrfq
Зарубіжна література qecxkjt
Історія України 3o67sxj
Математика nvlgkix
Захист України (хлопці) 5fyqbcn
Захист України (дівчата) xawxttr
Фізика й астрономія 5uttxgq
Біологія й екологія 62vj2m6
Хімія 4gtxace
Географія lo2cwte
Інформатика tm74xrx
Технології sfjfexg
Фізична культура icli4rt
Основи галузевої економіки та підприємництва 45yxugn
Основи енергоефективності ubokmgf
Іноземна мова за професійним спрямуванням q46lghh
Облік, калькуляція та звітність 45yxugn
Організація виробництва та обслуговування n52jpwm
Технологія приготування їжі 2wc3xyg
Фізіологія харчування iuooxyp
Устаткування підприємств харчування 2ear3zk
Охорона праці 2maw2nl
Основи підприємництва 45yxugn
Виробниче навчання k7jipkn
Виховні години pu7keo4

Дистанційне навчання для професії:

Група 4-1

Фізична культура vvnnsnt
Облік і звітність eqrgpus
Організація обслуговування в ресторанах luyvlc6
Санітарія і гігієна li6l3e4
Кулінарна характеристика страв eqrgpus
Виробниче навчання aennyfp
Консультації
Виховні години kng2ffp

Дистанційне навчання для професії:

Група 4-2

Захист України (хлопці) ztktmjx
Захист України (дівчата) nozt7jk
Інформатика q22hul5
Технології 43ozld2
Фізична культура 4as42xt
Технологія приготування борошняних кондитерс 6afpc6l
Устаткування підприємств харчування 34spdts
Основи підприємництва cn5ok4w
Виробниче навчання etxtisa
Виховна година etxtisa

Дистанційне навчання для професії:

Група 4-3

Захист України (хлопці) qodjgps
Захист України (дівчата) g2dm3we
Інформатика 7a4aofr
Технології mnzgp5f
Фізична культура yagen2x
Технологія приготування борошняних кондитерс yzlfs46
Устаткування підприємств харчування hm5cfwa
Основи підприємництва odvqr6q
Виробниче навчання w6hl7gd
Виховна година 6xv6ezb

Дистанційне навчання для професії:

Група 4-4

Захист України (хлопці) ineo6sz
Захист України (дівчата) 5jt5wpp
Інформатика l7jbdzt
Технології n2jyfu6
Фізична культура 7bynzrv
Технологія приготування борошняних кондитерс 3piuvov
Устаткування підприємств харчування oro4ozp
Основи підприємництва bydxwxi
Виробниче навчання 3jswa6e
Виховна година wjelyqm

Дистанційне навчання для професії:

Група 5-1

Іноземна мова за профспрямуванням czokcuf
Правознавство d2lootz
Історія України, історія української культури pblycbf
Українська мова за профспрямуванням fwlnbn5
Вища математика ab7orab
Інформатика і комп’ютерна техніка spy7vs7
Економіка підприємства dnrjboa
Бухгалтерський облік dnrjboa
Безпека життєдіяльності tprefe3
Комерційне товарознавство nvkwtel
Охорона праці, охорона праці в галузі trymcdm
Комунікаційна діяльність uqwr6xw
Інфраструктура товарного ринку dnrjboa
Підприємницька діяльність dnrjboa
Комерційна діяльність dnrjboa
Національна економіка dnrjboa
Біржова діяльність ki3o2wx
Захист прав споживачів 3cjkcf7
Логістика q4yr6mz
Фізична культура k2cgovc
Виробниче навчання wfjmmjb
Виховна година wfjmmjb

Дистанційне навчання для професії:

Група 5-2

Основи філософських знань tpg4ozd
Історія України, історія української культури ezmri46
Українська мова (за професійним спрямуванням) kq724zo
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) kkqczok
Основи правознавства n2ttdxh
Соціологія fejq2ol
Неорганічна хімія xy2yrb7
Органічна хімія bzaa37v
Фізична, колоїдна хімія та біохімія 2uyzoyd
Аналітична хімія nin6ry3
Мікробіологія та фізіологія харчування qyd75rv
Комп’ютерна техніка yocgdcz
Безпека життєдіяльності, охорона праці в галузі fcuay4w
Технологія виробництва кулінарної продукції durmxbs
Організація виробництва у закладах ресторан 35lfx25
Організація обслуговування та сервіс у закладах nu2uzai
Основи стандартизації та контроль якості харч xpytdwx
Устаткування закладів ресторанного господарст b7xv4gh
Економіка підприємств різних типів 5jpoglw
Технічне креслення ebf3m7w
Основи менеджменту fetgsj3
Кухні народів світу 2dniy6l
Спеціальне малювання та декоративна пластика kfwft6n
Фізичне виховання il4fdj3
Виховна година mng73m3

Дистанційне навчання для професії:

Група 6-2

Іноземна мова (за профспрямуванням) huzjsua
Фізична, колоїдна хімія та біохімія nkizp74
Аналітична хімія xuec6mr
Мікробіологія та фізіологія харчування xgqzhu7
Комп’ютерна техніка gnxatqw
Технологія виробництва кулінарної продукції liufhwy
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства yhmbvh2
Організація обслуговування та сервіс у закладах ресторанного господарства cmaltgh
Товарознавство харчових продуктів sqkm72m
Технічне креслення ebf3m7w
Основи електротехніки ebf3m7w
Основи підприємницької та управлінської діяльності ebf3m7w
Облік і звітність ebf3m7w
Спеціальне малювання та декоративна пластика q7leyow
Основи кооперації u3jjaaf
Інновації в ресторанному господарстві 3mb3aun
Фізична культура 6n27fvc
Виховні години xeg2dbi