Коди доступу до classroom
у Вищому професійному училищі № 92 м. Сєвєродонецька призупинено освітній процес із 25.10.2021 до 15.11.2021 року. У закладі організовується освітній процес (навчальні заняття, консультації тощо) з використанням технологій дистанційного навчання.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2021 № 3287 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу (COVID-19)»
Дистанційне навчання для професії:
Група 1-2 | |
Українська мова | mv3pfo7 |
Українська література | mv3pfo7 |
Іноземна мова | bckrfn2 |
Історія України | 42rqi3l |
Всесвітня історія | 42rqi3l |
Громадянська освіта | ees2q5v |
Математика | tql3mzy |
Захист України | fzwxfl7 |
МСП | jw32tfg |
Фізика і астрономія | uhjruaf |
Біологія і екологія | t7gtdnc |
Хімія | nbg4mwy |
МСП | mnyaiub |
Інформатика | qm4fiyt |
Фізична культура | sxb2eci |
Основи трудового законодавства | e3gvf5z |
Основи енергоефективності | tgmc6cf |
Інформаційні технології | flbxxyo |
Професійна етика та основи психології | sgdpo6k |
Іноземна мова за професійним спрямування | pufnkai |
Облік, калькуляція та звітність | tgmc6cf |
Організація виробництва та обслуговування | xihqhtr |
Технологія приготування їжі | aartfvn |
Устаткування підприємств харчування | aartfvn |
Гігієна, санітарія виробництва та основи НАССР | tgmc6cf |
Охорона праці | csai5ih |
Виробниче навчання | lu5st5h |
Дистанційне навчання для професії:
Англійська мова | 7bpr32r |
Історія України | nes744j |
Всесвітня історія | nes744j |
Математика | pn5mgnr |
Фізика | muuyyek |
Хімія | yipyq2v |
Біологія | gj2fkrz |
Географія | dskvhk |
Технологія приготування їжі | vrco6t |
Інформатика | rquqhsn |
Обладнання | hn63pbf |
Організація | 4svkahz |
Виробниче навчання | s45qov7 |
Санітарія | 7hsmpyr |
МСП | 3i5btr3 |
Охорона праці | y4zuxig |
Фізична культура | wy73z3c |
Захист Вітчизни | nkhq7gd |
Дистанційне навчання для професії:
Інформаційні технології | qd6jvf7 |
Основи правових знань | a4rqkpa |
Основи галузевої економіки та підприємництва | gfve466 |
Основи енергоефективності | gfve466 |
Фізична культура | a5woqcb |
Технологія приготування їжі | s6blobc |
Устаткування підприємств харчування | dwncjdw |
Гігієна та санітарія виробництва | gfve466 |
Фізіологія харчування | gfve466 |
Організація виробництва та обслуговування | r7yo72r |
Облік, калькуляція і звітність | gfve466 |
Англійська мова за професійним спрямуванням | s6ioxeg |
Професійна етика та основи психології | gfve466 |
Охорона праці | tizdolz |
Основи підприємництва | gfve466 |
Виробниче навчання | eolwhzb |
Дистанційне навчання для професії:
Українська мова | clefzk7 |
Українська література | clefzk7 |
Іноземна мова | hb3e7g3 |
Зарубіжна література | zfemas6 |
Історія України | 7mo3whq |
Всесвітня історія | 7mo3whq |
Математика | hyqgdkm |
Захист України | rcp6spf |
МСП | uq5hfcz |
Фізика і астрономія | gzyzw4b |
Біологія і екологія | pxcja7l |
Хімія | ozyrv3f |
Географія | 53nbdj3 |
Фізична культура | 2jxczdo |
Основи маркетингу та менеджменту | eqrgpus |
Основи трудового законодавства | bfshibc |
Основи товарознавства непродовольчих товарів | sgnsibq |
Облік і звітність | eqrgpus |
Менеджмент персоналу | eqrgpus |
Організація та технологія торговельних процесів | pjfzpp5 |
Реєстратори розрахункових операцій | njwg2cs |
Психологія і етика ділових відносин | uhjxznt |
Охорона праці | ykhi5k4 |
Кулінарна характеристика страв | eqrgpus |
Виробниче навчання | aennyfp |
Дистанційне навчання для професії:
Українська мова | h3ohnzh |
Українська література | h3ohnzh |
Іноземна мова | azy24kc |
Зарубіжна література | bevf36t |
Історія України | yvnjmjq |
Всесвітня історія | yvnjmjq |
Громадянська освіта | rl2fsnk |
Математика | jplrplg |
Захист України | pwdn25m |
МСП | nky5qv4 |
Фізика і астрономія | ip5zfnd |
Біологія і екологія | 2g75xbq |
Хімія | 4uplxfs |
Географія | rrq2gsp |
Інформатика | z7rj67g |
Технології | al6cjhx |
Фізична культура | 6f3ncnf |
Основи трудового законодавства | gjuvpjz |
Основи галузевої економіки і підприємництва | cn5ok4w |
Основи професійної етики та психології | cn5ok4w |
Основи енегрозбереження | cn5ok4w |
Основи англійської мови за профспрямуванням | jvyqa6j |
Технологія приготування борошняних кондитер | xh74ifz |
Устаткування підприємств харчування | vbynhhx |
Гігієна та санітарія виробництва | qi2ehte |
Організація виробництва та обслуговування | l4uborj |
Облік, калькуляція і звітність | cn5ok4w |
Малювання та ліплення | r2v46df |
Охорона праці | lqsm2f6 |
Основи підприємництва | cn5ok4w |
Виробниче навчання | etxtisa |
Дистанційне навчання для професії:
Українська мова | ewtvfab |
Українська література | ewtvfab |
Іноземна мова | pbryhup |
Зарубіжна література | y3yfvaw |
Історія України | lwmfw7d |
Всесвітня історія | lwmfw7d |
Громадянська освіта | jplq46l |
Математика | qjwn2xo |
Захист України | 3ohiggf |
МСП | 44tqzb4 |
Фізика і астрономія | h3gtzvl |
Біологія і екологія | df5u7xn |
Хімія | ubwbotf |
Географія | xcvbtpi |
Інформатика | 6hwfocq |
Технології | 7i4mwnm |
Фізична культура | bvlx3n3 |
Основи трудового законодавства | hv5zh6y |
Основи галузевої економіки і підприємництва | odvqr6q |
Основи професійної етики та психології | odvqr6q |
Основи енегрозбереження | odvqr6q |
Основи англійської мови за профспрямуванням | jawelal |
Технологія приготування борошняних кондитер | towpe6y |
Устаткування підприємств харчування | mm3nlti |
Гігієна та санітарія виробництва | odvqr6q |
Організація виробництва та обслуговування | unmttw6 |
Облік, калькуляція і звітність | odvqr6q |
Малювання та ліплення | shzvwpw |
Охорона праці | 3bocspz |
Основи підприємництва | odvqr6q |
Виробниче навчання | w6hl7gd |
Дистанційне навчання для професії:
Українська мова | vmtvcvg |
Українська література | vmtvcvg |
Іноземна мова | 3sa4n55 |
Зарубіжна література | hngvngl |
Історія України | ljfx5ao |
Всесвітня історія | ljfx5ao |
Громадянська освіта | kk6xm65 |
Математика | tujtq7h |
Захист України | tu4gxp5 |
МСП | wtaymaw |
Фізика і астрономія | kh4h5a2 |
Біологія і екологія | x27jaan |
Хімія | cb2fjsa |
Географія | p6rq3pq |
Інформатика | dox7ikm |
Технології | fxytqpn |
Фізична культура | 3bjdbfn |
Основи трудового законодавства | mvwmvvl |
Основи галузевої економіки і підприємництва | bydxwxi |
Основи професійної етики та психології | bydxwxi |
Основи енегрозбереження | bydxwxi |
Основи англійської мови за профспрямуванням | sxxgmpd |
Технологія приготування борошняних кондитер | hm7w75g |
Устаткування підприємств харчування | voa5eg6 |
Гігієна та санітарія виробництва | bydxwxi |
Організація виробництва та обслуговування | 2a5fjzf |
Облік, калькуляція і звітність | bydxwxi |
Малювання та ліплення | hjzupuh |
Охорона праці | uzggj5c |
Основи підприємництва | bydxwxi |
Виробниче навчання | 3jswa6e |
Дистанційне навчання для професії:
Фізична культура | rebdyss |
Техніка обчислень, облік і звітність | t3j5qdn |
Організація обслуговування в ресторанах | hlvedaf |
Санітарія і гігієна | t3j5qdn |
Технологічне обладнання | mwhhkxb |
Кулінарна характеристика страв | t3j5qdn |
Виробниче навчання | 6bidump |
Консультації | x67etpy |
Дистанційне навчання для професії:
Захист України | a64tqzh |
МСП | k3iiblj |
Інформатика | bjc5bos |
Технології | yqkwuep |
Фізична культура | bbnz77b |
Технологія приготування борошняних кондитерс | oof6bgh |
Устаткування підприємств харчування | cgim23o |
Основи підприємництва | spnz6o2 |
Виробниче навчання | as643yn |
Дистанційне навчання для професії:
Захист України | ipfrj76 |
МСП | 37oqx5h |
Інформатика | xw3ihw5 |
Технології | ibneoge |
Фізична культура | yf2wvi4 |
Технологія приготування борошняних кондитерс | 2qhehdi |
Устаткування підприємств харчування | dpeoglg |
Основи підприємництва | ibneoge |
Виробниче навчання | xksr3n2 |
Консультації до творчої роботи | vrbjdf4 |
Дистанційне навчання для професії:
Основи філософських знань | ykxqxpj |
Історія України, історія української культури | ymsdskc |
Українська мова (за професійним спрямуванням) | ak3riaz |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | 2wr3gcf |
Основи правознавства | taxigf7 |
Соціологія | 6twpa6k |
Неорганічна хімія | iqmdqdi |
Органічна хімія | admipsi |
Фізична, колоїдна хімія та біохімія | 7ziqc74 |
Аналітична хімія | ajd3qen |
Мікробіологія та фізіологія харчування | qraygdj |
Комп’ютерна техніка | n3tdf6g |
Безпека життєдіяльності, охорона праці в галузі | fcuay4w |
Технологія виробництва кулінарної продукції | 6pp6dud |
Організація виробництва у закладах ресторан | kysrife |
Організація обслуговування та сервіс у закладах | shxghch |
Основи стандартизації та контроль якості харч | xpytdwx |
Устаткування закладів ресторанного господарст | gj635y4 |
Економіка підприємств різних типів | ebf3m7w |
Технічне креслення | ebf3m7w |
Основи менеджменту | ebf3m7w |
Кухні народів світу | ghx2wjl |
Спеціальне малювання та декоративна пластика | rnodkis |
Фізичне виховання | 4wj6c6g |