Вище професійне училище № 92 м. Сєвєродонецька
запрошує на навчання за такими спеціальностями
На базі 9 класів
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть |
---|---|---|
1 | Продавець продовольчих та непродовольчих товарів |
3 року |
2 | Кухар, кондитер |
3,5 роки |
На базі 11 класів
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть |
---|---|---|
1 | Майстер ресторанного обслуговування |
1,5 роки |
2 | Кондитер |
1,5 рік |
3 | Кухар |
1,5 |
4 | АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ |
1 рік |
5 | Продавець продовольчих та непродовольчих товарів |
1,5 |
Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть | Вартість | Вид професійної підготовки |
---|
Професії
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Майстер ресторанного обслуговування
Кухар, кондитер
Кондитер
Кухар
АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Код ДК
Термін навчання
3 року
Форма навчання
Денна
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Ви будете знати:
- правила продажу товарів;
- асортимент, класифікацію, товарів;
- уміти працювати на сучасному обладнанні;
- напрямки моди поточного сезону.
“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!
Код ДК
Термін навчання
1,5 роки
Форма навчання
денна
Майстер ресторанного обслуговування
МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ-ЦЕ
- адміністратор-менеджер
- бармен
- офіціант
Майстер ресторанного обслуговування складає меню та прейскуранти, оформлює рекламу, створює музичні та розважальні програми в ресторанах і нічних клубах, організовує обслуговування відвідувачів у торговому залі і за барною стійкою, керує роботою офіціантів і барменів, займається організацією банкетів і прийомів. Знає технологію приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів. Майстер ресторанного обслуговування досконало володіє прийомами сервірування, знає правила етикету і особливості обслуговування різні х категорій відвідувачів.
Попит на кваліфікованих працівників у сфері ресторанного бізнесу з кожним роком зростає, так як зростає кількість ресторанів, барів і кафе.
Код ДК
Термін навчання
3,5 роки
Форма навчання
денна
Кухар, кондитер
Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.
КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст
КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням
КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври
Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.
КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:
ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.
Код ДК
Термін навчання
1,5 рік
Форма навчання
денна
Кондитер
Кондитер-це інженер, уміло керуючий технологічним обладнанням, а також художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври.
Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів . Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.
Гарний кондитер учиться кожен день і не вважає, що все вміє.
Професія кондитера була і буде затребувана у всі часи, тому що любов до солодкого властива народам різних країн, незалежно від національних традицій і релігійних переконань.
Код ДК
Термін навчання
1,5
Форма навчання
денна
Кухар
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.
Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана, завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.
ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ, ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!
Код ДК
Термін навчання
1 рік
Форма навчання
денна
АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ
Отримавши цю професію, ви будете вміти
- виконувати закупівлю матеріальних цінностей;
- оформляти документи на отримання і відправку товарів;
- виконувати вимоги нормативних актів;
- застосовувати нові інформаційні технології;
- перевіряти стан товарів, вживати заходи щодо заміни матеріальних цінностей у разі виявлення браку;
- вживати заходи для підвищення економічної ефективності використання матеріальних ресурсів шляхом зниження витрат, пов’язаних з їх придбанням, доставкою і зберіганням.
Код ДК
Термін навчання
1,5
Форма навчання
денна
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Ви будете знати:
- правила продажу товарів;
- асортимент, класифікацію, товарів;
- уміти працювати на сучасному обладнанні;
- напрямки моди поточного сезону.
“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів на базі 9 класів
Код ДК
Термін навчання
3 року
Форма навчання
Денна
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Ви будете знати:
- правила продажу товарів;
- асортимент, класифікацію, товарів;
- уміти працювати на сучасному обладнанні;
- напрямки моди поточного сезону.
“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!
Майстер ресторанного обслуговування на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1,5 роки
Форма навчання
денна
Майстер ресторанного обслуговування
МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ-ЦЕ
- адміністратор-менеджер
- бармен
- офіціант
Майстер ресторанного обслуговування складає меню та прейскуранти, оформлює рекламу, створює музичні та розважальні програми в ресторанах і нічних клубах, організовує обслуговування відвідувачів у торговому залі і за барною стійкою, керує роботою офіціантів і барменів, займається організацією банкетів і прийомів. Знає технологію приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів. Майстер ресторанного обслуговування досконало володіє прийомами сервірування, знає правила етикету і особливості обслуговування різні х категорій відвідувачів.
Попит на кваліфікованих працівників у сфері ресторанного бізнесу з кожним роком зростає, так як зростає кількість ресторанів, барів і кафе.
Кухар, кондитер на базі 9 класів
Код ДК
Термін навчання
3,5 роки
Форма навчання
денна
Кухар, кондитер
Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.
КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст
КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням
КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври
Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.
КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:
ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.
Кондитер на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1,5 рік
Форма навчання
денна
Кондитер
Кондитер-це інженер, уміло керуючий технологічним обладнанням, а також художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври.
Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів . Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.
Гарний кондитер учиться кожен день і не вважає, що все вміє.
Професія кондитера була і буде затребувана у всі часи, тому що любов до солодкого властива народам різних країн, незалежно від національних традицій і релігійних переконань.
Кухар на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1,5
Форма навчання
денна
Кухар
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.
Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана, завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.
ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ, ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!
АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1 рік
Форма навчання
денна
АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ
Отримавши цю професію, ви будете вміти
- виконувати закупівлю матеріальних цінностей;
- оформляти документи на отримання і відправку товарів;
- виконувати вимоги нормативних актів;
- застосовувати нові інформаційні технології;
- перевіряти стан товарів, вживати заходи щодо заміни матеріальних цінностей у разі виявлення браку;
- вживати заходи для підвищення економічної ефективності використання матеріальних ресурсів шляхом зниження витрат, пов’язаних з їх придбанням, доставкою і зберіганням.
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1,5
Форма навчання
денна
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Ви будете знати:
- правила продажу товарів;
- асортимент, класифікацію, товарів;
- уміти працювати на сучасному обладнанні;
- напрямки моди поточного сезону.
“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!
Можливо вас зацікавить