Вище професійне училище № 92 м. Сєвєродонецька
запрошує на навчання за такими спеціальностями

На базі 9 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів

3 року
2

Кухар, кондитер

3,5 роки

Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше

№ П.П. Назва професій Тривалiсть Вартість Вид професійної підготовки

Прийом громадян до Вищого професійного училища № 92 м. Сєвєродонецька здійснюється для здобуття професій за освітньо-кваліфікаційним рівнем: кваліфікований робітник.

Професії

Код ДК

Термін навчання

3 року

Форма навчання

Денна

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів

Ви будете знати:

  • правила продажу товарів;
  • асортимент, класифікацію, товарів;
  • уміти працювати на сучасному обладнанні;
  • напрямки моди поточного сезону.

“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!

Код ДК

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Майстер ресторанного обслуговування

МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ-ЦЕ

  • адміністратор-менеджер
  • бармен
  • офіціант

Майстер ресторанного обслуговування складає меню та прейскуранти, оформлює рекламу, створює музичні та розважальні програми в ресторанах і нічних клубах, організовує обслуговування відвідувачів у торговому залі і за барною стійкою, керує роботою офіціантів і барменів, займається організацією банкетів і прийомів. Знає технологію приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів. Майстер ресторанного обслуговування досконало володіє прийомами сервірування, знає правила етикету і особливості обслуговування різні х категорій відвідувачів.

Попит на кваліфікованих працівників у сфері ресторанного бізнесу з кожним роком зростає, так як зростає кількість ресторанів, барів і кафе.

Код ДК

Термін навчання

3,5 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.

КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст

КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням

КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.

КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:

ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА  ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ  І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.

Код ДК

Термін навчання

1,5 рік

Форма навчання

денна

Кондитер

Кондитер-це інженер, уміло керуючий технологічним обладнанням, а також художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври.

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів . Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі  творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Гарний кондитер учиться кожен день і не вважає, що все вміє.

Професія кондитера була і буде затребувана у всі часи, тому що любов до солодкого властива народам різних країн, незалежно від національних традицій і релігійних переконань.

Код ДК

Термін навчання

1,5

Форма навчання

денна

Кухар

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.

Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана,  завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.

ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ,   ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!

Код ДК

Термін навчання

1 рік

Форма навчання

денна

АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ

Отримавши цю професію, ви будете вміти

  • виконувати закупівлю матеріальних цінностей;
  • оформляти документи на отримання і відправку товарів;
  • виконувати вимоги нормативних актів;
  • застосовувати нові інформаційні технології;
  • перевіряти стан товарів, вживати заходи щодо заміни матеріальних цінностей у разі виявлення браку;
  • вживати заходи для підвищення економічної ефективності використання матеріальних ресурсів шляхом зниження витрат, пов’язаних з їх придбанням, доставкою і зберіганням.

Код ДК

Термін навчання

1,5

Форма навчання

денна

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів

Ви будете знати:

  • правила продажу товарів;
  • асортимент, класифікацію, товарів;
  • уміти працювати на сучасному обладнанні;
  • напрямки моди поточного сезону.

“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів на базі 9 класів

Код ДК

Термін навчання

3 року

Форма навчання

Денна

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів

Ви будете знати:

  • правила продажу товарів;
  • асортимент, класифікацію, товарів;
  • уміти працювати на сучасному обладнанні;
  • напрямки моди поточного сезону.

“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!

Правила прийому Документи до вступу

Майстер ресторанного обслуговування на базі 11 класів

Код ДК

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Майстер ресторанного обслуговування

МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ-ЦЕ

  • адміністратор-менеджер
  • бармен
  • офіціант

Майстер ресторанного обслуговування складає меню та прейскуранти, оформлює рекламу, створює музичні та розважальні програми в ресторанах і нічних клубах, організовує обслуговування відвідувачів у торговому залі і за барною стійкою, керує роботою офіціантів і барменів, займається організацією банкетів і прийомів. Знає технологію приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів. Майстер ресторанного обслуговування досконало володіє прийомами сервірування, знає правила етикету і особливості обслуговування різні х категорій відвідувачів.

Попит на кваліфікованих працівників у сфері ресторанного бізнесу з кожним роком зростає, так як зростає кількість ресторанів, барів і кафе.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар, кондитер на базі 9 класів

Код ДК

Термін навчання

3,5 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.

КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст

КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням

КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.

КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:

ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА  ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ  І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.

Правила прийому Документи до вступу

Кондитер на базі 11 класів

Код ДК

Термін навчання

1,5 рік

Форма навчання

денна

Кондитер

Кондитер-це інженер, уміло керуючий технологічним обладнанням, а також художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври.

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів . Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі  творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Гарний кондитер учиться кожен день і не вважає, що все вміє.

Професія кондитера була і буде затребувана у всі часи, тому що любов до солодкого властива народам різних країн, незалежно від національних традицій і релігійних переконань.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар на базі 11 класів

Код ДК

Термін навчання

1,5

Форма навчання

денна

Кухар

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.

Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана,  завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.

ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ,   ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!

Правила прийому Документи до вступу

АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ на базі 11 класів

Код ДК

Термін навчання

1 рік

Форма навчання

денна

АГЕНТ З ПОСТАЧАННЯ

Отримавши цю професію, ви будете вміти

  • виконувати закупівлю матеріальних цінностей;
  • оформляти документи на отримання і відправку товарів;
  • виконувати вимоги нормативних актів;
  • застосовувати нові інформаційні технології;
  • перевіряти стан товарів, вживати заходи щодо заміни матеріальних цінностей у разі виявлення браку;
  • вживати заходи для підвищення економічної ефективності використання матеріальних ресурсів шляхом зниження витрат, пов’язаних з їх придбанням, доставкою і зберіганням.

Правила прийому Документи до вступу

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів на базі 11 класів

Код ДК

Термін навчання

1,5

Форма навчання

денна

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів

Ви будете знати:

  • правила продажу товарів;
  • асортимент, класифікацію, товарів;
  • уміти працювати на сучасному обладнанні;
  • напрямки моди поточного сезону.

“Продавець”-професія з багатим історичним минулим. Торгове ремесло існує з тих пір, як людство винайшло гроші і перейшло від натурального обміну товарами до продажу. У даної професії є широкий спектр діяльності й можливість працювати на будь-якому торговому підприємстві, незалежно від його місця положення . “Продавець” – одна з найбільш затребуваних на ринку праці професій. Адже з кожним роком зростає кількість товарів і торгових підприємств. Навіть розвиток інтернету та онлайн – торгівля потребують висококваліфікованих спеціалістів. Справжній продавець-не той, хто продасть, що завгодно, кому завгодно, а той, хто вирішить всі проблеми покупця!

Правила прийому Документи до вступу

Можливо вас зацікавить