Коди доступу до classroom
Освітній процес у 2024 – 2025 навчальному році розпочати в онлайн та дистанційному форматі за допомогою різних інструментів (електронної пошти; вебсторінки й сайти; хмарні сервіси; віртуальні класні кімнати; online спілкування (Viber, Skype, ZOOM, WhatsApp, Google Hangouts); блогів; форумів; чатів; відеоуроків; веб-сервісів; електронних, інтерактивних, мультимедійних підручників, посібників; віртуальних екскурсій; гіпермаркетних знань (сторінками Вікіпедії); тесторіумів (OnlineTest Pad), відео конференцій та ін.
Дистанційне навчання для професії:
| Група 1-2 | |
| Українська мова | 5xs7kwp |
| Українська література | 5xs7kwp |
| Іноземна мова | wmua7bh |
| Історія України | 3osdhe3 |
| Всесвітня історія | 3osdhe3 |
| Громадянська освіта | i3ymq7q |
| Математика | txrok2a |
| Захист України | endnj5k |
| Фізика і астрономія | er3lxih |
| Біологія і екологія | id7uvki |
| Хімія | zzfpm2b |
| Інформатика | y5oudtx |
| Фізична культура | dk4nkjk |
| Основи трудового законодавства | wh7s43u |
| Основи енергоефективності | r22zl5c |
| Інформаційні технології | e2q5dp3 |
| Професійна етика та основи психології | mmoewho |
| Іноземна мова за професійним спрямування | abqrfhz |
| Облік, калькуляція та звітність | 2z62wdo |
| Організація виробництва та обслуговування | yzwgwgm |
| Технологія приготування їжі | 64xbtbs |
| Устаткування підприємств харчування | hjisuaw |
| Гігієна, санітарія виробництва та основи НАССР | kigcyzz |
| Охорона праці | ixwkiq3 |
| Виробниче навчання | 5e7dhob |
| Виховна година | yvva6om |
Дистанційне навчання для професії:
| Інформаційні технології | ovn2pum |
| Основи правових знань | 6l3rbfv |
| Основи галузевої економіки та підприємництва | 6lyl42q |
| Основи енергоефективності | d7bdyna |
| Фізична культура | srvjqbm |
| Технологія приготування їжі | 2ybka3s |
| Устаткування підприємств харчування | foektpb |
| Гігієна та санітарія виробництва | uml5lir |
| Фізіологія харчування | 2zdloj6 |
| Організація виробництва та обслуговування | gyv5bvd |
| Облік, калькуляція і звітність | 6lyl42q |
| Англійська мова за професійним спрямуванням | d24hbco |
| Професійна етика та основи психології | crmyx7q |
| Охорона праці | v26oyum |
| Основи підприємництва | 6lyl42q |
| Виробниче навчання | 47gmx3z |
| Консультації до творчої роботи | w2gmruj |
| Виховні години | w2gmruj |
Дистанційне навчання для професії:
| Українська мова та література | xmaaole |
| Іноземна мова | kpvxrfq |
| Зарубіжна література | qecxkjt |
| Історія України | 3o67sxj |
| Математика | nvlgkix |
| Захист України (хлопці) | 5fyqbcn |
| Захист України (дівчата) | xawxttr |
| Фізика й астрономія | 5uttxgq |
| Біологія й екологія | 62vj2m6 |
| Хімія | 4gtxace |
| Географія | lo2cwte |
| Інформатика | tm74xrx |
| Технології | sfjfexg |
| Фізична культура | icli4rt |
| Основи галузевої економіки та підприємництва | 45yxugn |
| Основи енергоефективності | ubokmgf |
| Іноземна мова за професійним спрямуванням | q46lghh |
| Облік, калькуляція та звітність | 45yxugn |
| Організація виробництва та обслуговування | n52jpwm |
| Технологія приготування їжі | 2wc3xyg |
| Фізіологія харчування | iuooxyp |
| Устаткування підприємств харчування | 2ear3zk |
| Охорона праці | 2maw2nl |
| Основи підприємництва | 45yxugn |
| Виробниче навчання | k7jipkn |
| Виховні години | pu7keo4 |
Дистанційне навчання для професії:
| Фізична культура | vvnnsnt |
| Облік і звітність | eqrgpus |
| Організація обслуговування в ресторанах | luyvlc6 |
| Санітарія і гігієна | li6l3e4 |
| Кулінарна характеристика страв | eqrgpus |
| Виробниче навчання | aennyfp |
| Консультації | |
| Виховні години | kng2ffp |
Дистанційне навчання для професії:
| Захист України (хлопці) | ztktmjx |
| Захист України (дівчата) | nozt7jk |
| Інформатика | q22hul5 |
| Технології | 43ozld2 |
| Фізична культура | 4as42xt |
| Технологія приготування борошняних кондитерс | 6afpc6l |
| Устаткування підприємств харчування | 34spdts |
| Основи підприємництва | cn5ok4w |
| Виробниче навчання | etxtisa |
| Виховна година | etxtisa |
Дистанційне навчання для професії:
| Захист України (хлопці) | qodjgps |
| Захист України (дівчата) | g2dm3we |
| Інформатика | 7a4aofr |
| Технології | mnzgp5f |
| Фізична культура | yagen2x |
| Технологія приготування борошняних кондитерс | yzlfs46 |
| Устаткування підприємств харчування | hm5cfwa |
| Основи підприємництва | odvqr6q |
| Виробниче навчання | w6hl7gd |
| Виховна година | 6xv6ezb |
Дистанційне навчання для професії:
| Захист України (хлопці) | ineo6sz |
| Захист України (дівчата) | 5jt5wpp |
| Інформатика | l7jbdzt |
| Технології | n2jyfu6 |
| Фізична культура | 7bynzrv |
| Технологія приготування борошняних кондитерс | 3piuvov |
| Устаткування підприємств харчування | oro4ozp |
| Основи підприємництва | bydxwxi |
| Виробниче навчання | 3jswa6e |
| Виховна година | wjelyqm |
Дистанційне навчання для професії:
| Іноземна мова за профспрямуванням | czokcuf |
| Правознавство | d2lootz |
| Історія України, історія української культури | pblycbf |
| Українська мова за профспрямуванням | fwlnbn5 |
| Вища математика | ab7orab |
| Інформатика і комп’ютерна техніка | spy7vs7 |
| Економіка підприємства | dnrjboa |
| Бухгалтерський облік | dnrjboa |
| Безпека життєдіяльності | tprefe3 |
| Комерційне товарознавство | nvkwtel |
| Охорона праці, охорона праці в галузі | trymcdm |
| Комунікаційна діяльність | uqwr6xw |
| Інфраструктура товарного ринку | dnrjboa |
| Підприємницька діяльність | dnrjboa |
| Комерційна діяльність | dnrjboa |
| Національна економіка | dnrjboa |
| Біржова діяльність | ki3o2wx |
| Захист прав споживачів | 3cjkcf7 |
| Логістика | q4yr6mz |
| Фізична культура | k2cgovc |
| Виробниче навчання | wfjmmjb |
| Виховна година | wfjmmjb |
Дистанційне навчання для професії:
| Основи філософських знань | tpg4ozd |
| Історія України, історія української культури | ezmri46 |
| Українська мова (за професійним спрямуванням) | kq724zo |
| Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | kkqczok |
| Основи правознавства | n2ttdxh |
| Соціологія | fejq2ol |
| Неорганічна хімія | xy2yrb7 |
| Органічна хімія | bzaa37v |
| Фізична, колоїдна хімія та біохімія | 2uyzoyd |
| Аналітична хімія | nin6ry3 |
| Мікробіологія та фізіологія харчування | qyd75rv |
| Комп’ютерна техніка | yocgdcz |
| Безпека життєдіяльності, охорона праці в галузі | fcuay4w |
| Технологія виробництва кулінарної продукції | durmxbs |
| Організація виробництва у закладах ресторан | 35lfx25 |
| Організація обслуговування та сервіс у закладах | nu2uzai |
| Основи стандартизації та контроль якості харч | xpytdwx |
| Устаткування закладів ресторанного господарст | b7xv4gh |
| Економіка підприємств різних типів | 5jpoglw |
| Технічне креслення | ebf3m7w |
| Основи менеджменту | fetgsj3 |
| Кухні народів світу | 2dniy6l |
| Спеціальне малювання та декоративна пластика | kfwft6n |
| Фізичне виховання | il4fdj3 |
| Виховна година | mng73m3 |
Дистанційне навчання для професії:
| Іноземна мова (за профспрямуванням) | huzjsua |
| Фізична, колоїдна хімія та біохімія | nkizp74 |
| Аналітична хімія | xuec6mr |
| Мікробіологія та фізіологія харчування | xgqzhu7 |
| Комп’ютерна техніка | gnxatqw |
| Технологія виробництва кулінарної продукції | liufhwy |
| Організація виробництва в закладах ресторанного господарства | yhmbvh2 |
| Організація обслуговування та сервіс у закладах ресторанного господарства | cmaltgh |
| Товарознавство харчових продуктів | sqkm72m |
| Технічне креслення | ebf3m7w |
| Основи електротехніки | ebf3m7w |
| Основи підприємницької та управлінської діяльності | ebf3m7w |
| Облік і звітність | ebf3m7w |
| Спеціальне малювання та декоративна пластика | q7leyow |
| Основи кооперації | u3jjaaf |
| Інновації в ресторанному господарстві | 3mb3aun |
| Фізична культура | 6n27fvc |
| Виховні години | xeg2dbi |
