Вище професійне училище №92 м.Сєвєродонецька
запрошує на навчання за такими спеціальностями

На базі 9 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Кухар, кондитер

3 роки

На базі 11 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Кухар

1 рік

Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше

№ П.П. Назва професій Тривалiсть Вартість Вид професійної підготовки

Прийом громадян до Вищого професійного училища № 92 м. Сєвєродонецька здійснюється для здобуття професій за освітньо-кваліфікаційним рівнем: кваліфікований робітник.

Професії

Код ДК

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.

КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст

КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням

КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.

КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:

ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА  ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ  І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.

Код ДК

Термін навчання

1 рік

Форма навчання

денна

Кухар

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.

Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана,  завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.

ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ,   ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!

Кухар, кондитер на базі 9 класів

Код ДК

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.

КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст

КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням

КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври

Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.

КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:

ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА  ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ  І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар на базі 11 класів

Код ДК

Термін навчання

1 рік

Форма навчання

денна

Кухар

Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.

Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана,  завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.

ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ,   ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!

Правила прийому Документи до вступу

Можливо вас зацікавить