Вище професійне училище №92 м.Сєвєродонецька
запрошує на навчання за такими спеціальностями
На базі 9 класів
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть |
---|---|---|
1 | Кухар, кондитер |
3 роки |
На базі 11 класів
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть |
---|---|---|
1 | Кухар |
1 рік |
Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше
№ П.П. | Назва професій | Тривалiсть | Вартість | Вид професійної підготовки |
---|
Професії
Код ДК
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Кухар, кондитер
Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.
КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст
КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням
КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври
Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.
КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:
ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.
Код ДК
Термін навчання
1 рік
Форма навчання
денна
Кухар
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.
Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана, завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.
ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ, ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!
Кухар, кондитер на базі 9 класів
Код ДК
Термін навчання
3 роки
Форма навчання
денна
Кухар, кондитер
Кухар, кондитер – фахівець середньої ланки в індустрії харчування, уміє готувати страви національної кухні, європейської кухні, традиційної та креативної кулінарії.
КУХАР -КОНДИТЕР – це бухгалтер і економіст
КУХАР -КОНДИТЕР – це інженер, вміло керуючий технологічним обладнанням
КУХАР -КОНДИТЕР – це художник, який створює зі звичайних продуктів кулінарні шедеври
Кондитер – фахівець, що володіє знаннями і навичками приготування кондитерських виробів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і творчим мисленням. Кращі творіння кондитерів по праву порівнюють з творами мистецтва. Ця професія вимагає від людини наявності тонкого смаку, гарного нюху, смакової пам’яті, а також творчої уяви.
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів для приготування смачних, корисних і вишуканих страв.
КУХАР -КОНДИТЕР ПОВИНЕН ВОЛОДІТИ ТАКИМИ ЯКОСТЯМИ:
ГАРНИЙ СМАК, ТВОРЧЕ МИСЛЕННЯ, ГАРНА ПАМ’ЯТЬ, ТЕРПЛЯЧІСТЬ І СПОСТЕРЕЖЛИВІСТЬ, ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ.
Кухар на базі 11 класів
Код ДК
Термін навчання
1 рік
Форма навчання
денна
Кухар
Майстерність кухаря полягає в умінні поєднувати різні смаки, використовувати широку гаму смакових відтінків і ароматів.
Кулінарія-не проста справа, тут треба творчо мислити, щоб створити неповторний шедевр з різних продуктів. Будь-яка страва повинна бути красиво оформлена і смачно приготовлена. Для того, щоб їжа була ароматною і смачною, недостатньо знати ароматичні особливості спецій, потрібно правильно їх використовувати. У роботі кухаря важливі акуратність, розвинена смакова пам’ять і творчий підхід до справи. Професія кухаря дуже затребувана, завжди є можливість стабільного доходу. Також можливий кар’єрний зріст, який передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря в престижному ресторані.
ПРОФЕСІЯ КУХАРЯ ОДНА З НАЙДАВНІШИХ У СВІТІ, ОДНА З НАЙЗАТРЕБУВАНІШИХ, ОДНА З НЕБАГАТЬОХ, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ЛЮДСТВУ ЗАВЖДИ!
Можливо вас зацікавить