Коди доступу до classroom
Освітній процес у 2024 – 2025 навчальному році розпочати в онлайн та дистанційному форматі за допомогою різних інструментів (електронної пошти; вебсторінки й сайти; хмарні сервіси; віртуальні класні кімнати; online спілкування (Viber, Skype, ZOOM, WhatsApp, Google Hangouts); блогів; форумів; чатів; відеоуроків; веб-сервісів; електронних, інтерактивних, мультимедійних підручників, посібників; віртуальних екскурсій; гіпермаркетних знань (сторінками Вікіпедії); тесторіумів (OnlineTest Pad), відео конференцій та ін.
Дистанційне навчання для професії:
Група 1-2 | |
Українська мова | 5xs7kwp |
Українська література | 5xs7kwp |
Іноземна мова | wmua7bh |
Історія України | 3osdhe3 |
Всесвітня історія | 3osdhe3 |
Громадянська освіта | i3ymq7q |
Математика | txrok2a |
Захист України | endnj5k |
Фізика і астрономія | er3lxih |
Біологія і екологія | id7uvki |
Хімія | zzfpm2b |
Інформатика | y5oudtx |
Фізична культура | dk4nkjk |
Основи трудового законодавства | wh7s43u |
Основи енергоефективності | r22zl5c |
Інформаційні технології | e2q5dp3 |
Професійна етика та основи психології | mmoewho |
Іноземна мова за професійним спрямування | abqrfhz |
Облік, калькуляція та звітність | 2z62wdo |
Організація виробництва та обслуговування | yzwgwgm |
Технологія приготування їжі | 64xbtbs |
Устаткування підприємств харчування | hjisuaw |
Гігієна, санітарія виробництва та основи НАССР | kigcyzz |
Охорона праці | ixwkiq3 |
Виробниче навчання | 5e7dhob |
Виховна година | yvva6om |
Дистанційне навчання для професії:
Інформаційні технології | ovn2pum |
Основи правових знань | 6l3rbfv |
Основи галузевої економіки та підприємництва | 6lyl42q |
Основи енергоефективності | d7bdyna |
Фізична культура | srvjqbm |
Технологія приготування їжі | 2ybka3s |
Устаткування підприємств харчування | foektpb |
Гігієна та санітарія виробництва | uml5lir |
Фізіологія харчування | 2zdloj6 |
Організація виробництва та обслуговування | gyv5bvd |
Облік, калькуляція і звітність | 6lyl42q |
Англійська мова за професійним спрямуванням | d24hbco |
Професійна етика та основи психології | crmyx7q |
Охорона праці | v26oyum |
Основи підприємництва | 6lyl42q |
Виробниче навчання | 47gmx3z |
Консультації до творчої роботи | w2gmruj |
Виховні години | w2gmruj |
Дистанційне навчання для професії:
Українська мова та література | xmaaole |
Іноземна мова | kpvxrfq |
Зарубіжна література | qecxkjt |
Історія України | 3o67sxj |
Математика | nvlgkix |
Захист України (хлопці) | 5fyqbcn |
Захист України (дівчата) | xawxttr |
Фізика й астрономія | 5uttxgq |
Біологія й екологія | 62vj2m6 |
Хімія | 4gtxace |
Географія | lo2cwte |
Інформатика | tm74xrx |
Технології | sfjfexg |
Фізична культура | icli4rt |
Основи галузевої економіки та підприємництва | 45yxugn |
Основи енергоефективності | ubokmgf |
Іноземна мова за професійним спрямуванням | q46lghh |
Облік, калькуляція та звітність | 45yxugn |
Організація виробництва та обслуговування | n52jpwm |
Технологія приготування їжі | 2wc3xyg |
Фізіологія харчування | iuooxyp |
Устаткування підприємств харчування | 2ear3zk |
Охорона праці | 2maw2nl |
Основи підприємництва | 45yxugn |
Виробниче навчання | k7jipkn |
Виховні години | pu7keo4 |
Дистанційне навчання для професії:
Фізична культура | vvnnsnt |
Облік і звітність | eqrgpus |
Організація обслуговування в ресторанах | luyvlc6 |
Санітарія і гігієна | li6l3e4 |
Кулінарна характеристика страв | eqrgpus |
Виробниче навчання | aennyfp |
Консультації | |
Виховні години | kng2ffp |
Дистанційне навчання для професії:
Захист України (хлопці) | ztktmjx |
Захист України (дівчата) | nozt7jk |
Інформатика | q22hul5 |
Технології | 43ozld2 |
Фізична культура | 4as42xt |
Технологія приготування борошняних кондитерс | 6afpc6l |
Устаткування підприємств харчування | 34spdts |
Основи підприємництва | cn5ok4w |
Виробниче навчання | etxtisa |
Виховна година | etxtisa |
Дистанційне навчання для професії:
Захист України (хлопці) | qodjgps |
Захист України (дівчата) | g2dm3we |
Інформатика | 7a4aofr |
Технології | mnzgp5f |
Фізична культура | yagen2x |
Технологія приготування борошняних кондитерс | yzlfs46 |
Устаткування підприємств харчування | hm5cfwa |
Основи підприємництва | odvqr6q |
Виробниче навчання | w6hl7gd |
Виховна година | 6xv6ezb |
Дистанційне навчання для професії:
Захист України (хлопці) | ineo6sz |
Захист України (дівчата) | 5jt5wpp |
Інформатика | l7jbdzt |
Технології | n2jyfu6 |
Фізична культура | 7bynzrv |
Технологія приготування борошняних кондитерс | 3piuvov |
Устаткування підприємств харчування | oro4ozp |
Основи підприємництва | bydxwxi |
Виробниче навчання | 3jswa6e |
Виховна година | wjelyqm |
Дистанційне навчання для професії:
Іноземна мова за профспрямуванням | czokcuf |
Правознавство | d2lootz |
Історія України, історія української культури | pblycbf |
Українська мова за профспрямуванням | fwlnbn5 |
Вища математика | ab7orab |
Інформатика і комп’ютерна техніка | spy7vs7 |
Економіка підприємства | dnrjboa |
Бухгалтерський облік | dnrjboa |
Безпека життєдіяльності | tprefe3 |
Комерційне товарознавство | nvkwtel |
Охорона праці, охорона праці в галузі | trymcdm |
Комунікаційна діяльність | uqwr6xw |
Інфраструктура товарного ринку | dnrjboa |
Підприємницька діяльність | dnrjboa |
Комерційна діяльність | dnrjboa |
Національна економіка | dnrjboa |
Біржова діяльність | ki3o2wx |
Захист прав споживачів | 3cjkcf7 |
Логістика | q4yr6mz |
Фізична культура | k2cgovc |
Виробниче навчання | wfjmmjb |
Виховна година | wfjmmjb |
Дистанційне навчання для професії:
Основи філософських знань | tpg4ozd |
Історія України, історія української культури | ezmri46 |
Українська мова (за професійним спрямуванням) | kq724zo |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | kkqczok |
Основи правознавства | n2ttdxh |
Соціологія | fejq2ol |
Неорганічна хімія | xy2yrb7 |
Органічна хімія | bzaa37v |
Фізична, колоїдна хімія та біохімія | 2uyzoyd |
Аналітична хімія | nin6ry3 |
Мікробіологія та фізіологія харчування | qyd75rv |
Комп’ютерна техніка | yocgdcz |
Безпека життєдіяльності, охорона праці в галузі | fcuay4w |
Технологія виробництва кулінарної продукції | durmxbs |
Організація виробництва у закладах ресторан | 35lfx25 |
Організація обслуговування та сервіс у закладах | nu2uzai |
Основи стандартизації та контроль якості харч | xpytdwx |
Устаткування закладів ресторанного господарст | b7xv4gh |
Економіка підприємств різних типів | 5jpoglw |
Технічне креслення | ebf3m7w |
Основи менеджменту | fetgsj3 |
Кухні народів світу | 2dniy6l |
Спеціальне малювання та декоративна пластика | kfwft6n |
Фізичне виховання | il4fdj3 |
Виховна година | mng73m3 |
Дистанційне навчання для професії:
Іноземна мова (за профспрямуванням) | huzjsua |
Фізична, колоїдна хімія та біохімія | nkizp74 |
Аналітична хімія | xuec6mr |
Мікробіологія та фізіологія харчування | xgqzhu7 |
Комп’ютерна техніка | gnxatqw |
Технологія виробництва кулінарної продукції | liufhwy |
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства | yhmbvh2 |
Організація обслуговування та сервіс у закладах ресторанного господарства | cmaltgh |
Товарознавство харчових продуктів | sqkm72m |
Технічне креслення | ebf3m7w |
Основи електротехніки | ebf3m7w |
Основи підприємницької та управлінської діяльності | ebf3m7w |
Облік і звітність | ebf3m7w |
Спеціальне малювання та декоративна пластика | q7leyow |
Основи кооперації | u3jjaaf |
Інновації в ресторанному господарстві | 3mb3aun |
Фізична культура | 6n27fvc |
Виховні години | xeg2dbi |