Шановні колеги!

Інститут професійно-технічної освіти НАПН України запрошує Вас взяти участь у Всеукраїнському науково-практичному вебінарі «Сучасні підходи до розвитку майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти», який відбудеться 25 травня 2020 року об 1100

Для участі у вебінарі необхідно до 23 травня 2020 року заповнити реєстраційну форму за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1NgU4jqLx1JUTrKWekDLcmWsxCYC9E2-elhnGfsGdLGw/edit

Питання для обговорення:

1. Професійно-педагогічна діяльність майстрів виробничого навчання в контексті динамічних техніко-технологічних змін у галузях економіки.

2.  Професійна компетентність майстрів виробничого навчання: стан, проблеми та  перспективи розвитку.

3. Професійний розвиток майстрів виробничого навчання в умовах модернізації професійної (професійно-технічної)освіти.

4. Проблеми організації стажування майстрів виробничого навчання в умовах виробництва.

5. Зарубіжний досвід професійного розвитку педагогів професійної школи.

Презентаційний матеріал до виступу просимо надсилати на електронну адресу:  ldpn@ukr.net

Підключення за посиланням: https://meet.lync.com/ivet.edu.ua/info/7WNQ2Z90 Початок роботи об 1100 годині.

Регламент: виступи – до 10 хв., повідомлення – до 5 хв., дискусія – в чаті.

Інструкція з підключення до веб-заходів Інституту професійно-технічної освіти НАПН України: https://ivet.edu.ua/events/pidkliuchennia-do-veb-zakhodiv/prohramne-zabezpechennia-microsoft-teams-2/poslidovnist-dii-z-pidkliuchennia

Контактні особи: з організаційних питань: Кручек Вікторія Аркадіївна, тел.: (044)252-71-75066-364-15-84; email: ldpn@ukr.netз технічних питань: Кононенко Андрій Генадійовичemail: info@ivet.edu.ua

Посилання https://vpu92sever.lg.ua/wp-content/uploads/2022/05/Наказ-про-в.о.-Кудрю.jpg

Під час уроку здобувачі освіти ознайомилися з правилами підбору асортименту товару та його зберігання. Майбутні продавці побачили, яким шляхом проходить молоко від фермерства до продажу на полицях магазинів. Учні на практиці навчалися заповнювати цінники та накладні на відповідні товари, спробували на смак різні види молочних продуктів. Урок виробничого навчання видався на славу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x