Упроваджуємо передовий досвід

За підтримки організації ООН, згідно з Програмою з відновлення та розбудови миру, майстри виробничого навчання пройшли курси підвищення кваліфікації за професіями «Кухар», «Кондитер» у Львівському коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу, висловлюють вдячність за можливість отримувати нові знання та професійний досвід.

Здобуті навички майстри Виноградова О.І., Брагінець В.М., Дибок Н.П., Кучеренко Ю.В. продемонстрували під час практичної роботи з приготування литкового дріжджового тіста та виробів з нього, а саме, приготування круасанів з різними начинками за львівською технологією.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x